sponsoring en reclame

Sponsering en Reclame.


Wij van Radio24/7 bieden reclame mogelijkheden aan bij ons internet radiostation.

Het Radio station is 24 uur per dag te beluisteren via internet op www.radio247.nl
Wij draaien niet alleen Hollandse hits maar ook Engelse hits en Duitse schlagers, zolang ze maar van Hollandse artiesten afkomstig zijn.
Dagelijks hebben wij onze live programma's, en in de tussenliggende tijden is er een continue uitzending waarin de luisteraars verzoeknummers kunnen aanvragen zonder aankondiging.

Zaterdag en Zondag hebben we een volle programmering op ons station.

Op de weekdagen kan er soms afgeweken worden van de geplande programmering, maar altijd is er ruimte voor verzoekjes door middel van onze verzoek speler.

U kunt dit op Uw gemak bekijken via onze website onder de knop "algemeen" en dan "programma".


Wat kunt U verwachten van ons als U kiest voor programma sponsoring:
De naam  van Uw bedrijf zal worden genoemd in het programma van Uw keus of de gehele dag.
Dit houdt in dat bij het begin en aan het einde van een programma, met daartussenin ieder uur, de naam van Uw bedrijf wordt genoemd.

Voorbeeld:
 Dit programma wordt mede mogelijk gemaakt door.......................( Uw naam ).

Ook bieden wij advertentie ruimte op onze website aan, hierbij is het mogelijk om het logo of de banner van Uw bedrijf te plaatsen.
Deze zal dan op het overzichtscherm van sponsoren en adverteerders te zien zijn, alsmede op de schermen voor verzoek aanvragen. Dus ongeacht of er live met verzoekjes of een continue uitzending met verzoekjes is, Uw logo of banner is bij ons altijd zichtbaar.

Op de voorpagina van de website is ruimte ingericht voor een presentatie van alle sponsoren, welke allemaal voorbij komen, ongeacht op welke pagina zij vermeld staan.

Voor prijzen, mail naar reclame@radio247.nl<< Ga Terug