Eerste fanclub avond
4 04 2008

Graag willen wij even aandacht vragen voor Marcel en Roelof van Second Out of kunnen wij beter zeggen van 2ND Productions.
Vele artiesten die vanaf april vorig jaar bij ons hebben opgetreden hebben deze 2 mannen leren kennen als perfectionisten op het gebied van het licht en geluid maar ook hun optredens brengen de feeststemming er goed in.
Ook menig één is bij hun in de studio geweest.
Voor ons is het dan ook een hele grote eer om u te mogen vermelden dat op 5 april 2008 hun 1ste fanclubavond zal worden gehouden in cafe de Leeuw, Borgercompagnie 182 te Borgercompagnie, gemeente Veendam.
De entree is gratis.
Nu lijkt het ons heel erg leuk voor Second Out/2ND Productions dat er vele gezichten op deze avond aanwezig zijn die bij ons opgetreden hebben en waar zij het geluid voor gedaan hebben.
Natuurlijk is ieder ander ook van harte welkom op de 1ste Fanclubavond van Second Out.
Wij zouden het heel erg leuk vinden als er ook veel mensen van radio en internetstations en andere media bij aanwezig willen zijn om dit grote feest mee te maken.
Want laten wij eerlijk zijn deze mensen hebben wij leren kennen als zeer sympathieke, energieke, nauwkeurige perfectionisten die zeer kritisch zijn voor zich zelf omdat zij een goed product willen afleveren of het nu om geluid en licht bij optredens gaat of het werk in de studio het moet goed zijn.
Wij hebben geboft met Second Out en zijn er trots op dat wij hun fanclubleiders mogen zijn.
Als u deze avond komt houd er dan wel rekening mee dat Vol ook echt Vol is.
We weten niet of we het mogen verklappen maar er zal een hele bekende nederlander ook aanwezig zijn die bekend is van de tv.
Meer mogen wij hier helaas niet over verklappen.
Voor meer informatie over deze fanclubavond kunt u kijken op de bijgeleverde flyer.

Zie ook de Flyer
<< Ga Terug