Silvester de jongste?
7 04 2008

Silvester

Een van de jongste zangers van de nederlandstalige muziek is de 15 jarige Silvester uit Spijkenisse.

Toen hij twee jaar oud was wist hij op de partyschepen van zijn ouders al hoe hij een microfoon moest gebruiken om zijn stemgeluid te laten horen.

Vanaf zijn zevende jaar zong Silvester al nummers zoals de vlieger van Andre Hazes op karaoke shows in Port Zelande en op campings en vanaf zijn dertiende jaar was het moment aangebroken dat hij regelmatig mee ging doen aan talentenjachten met nummers van de bekendste nederlandse artiesten en bijna altijd haalde hij de halve en de eindfinales.

Het is maar voor weinig zangers van die leeftijd weggelegd om een c.d te maken, maar met steun van zijn ouders en de ontmoeting met promotor en coach Wally Mckey is dit Silvester gelukt.

Onder de bezielde leiding van de gerenommeerde producer en componist Leslie Laverman is nu deze wel heel originele c.d single Perdona me tot stand gekomen.

Nu is de tijd aangebroken voor optredens, interviews en alles wat op het pad komt van deze wel zeer sympathieke en innemende jonge zanger, waar de verwachting van is dat hij zijn sporen zal verdienen in de wereld van de lichte muziek.

<< Ga Terug