Janneke de Roo breekt door?
9 05 2008

JANNEKE DE ROO GAAT IN ZEE MET EDWIN VAN HOEVELAAK

Op dit moment scoort ze enorm met NO AMIGO in zowel Nederland en Belgi´┐Ż.
Wekelijks treedt ze, naast de reguliere live optredens in het land, meerdere malen op tijdens de Showbizzinfo promo karavaan 2008 en is ze te zien bij vele televisie uitzendingen.

Binnenkort bij TV ORANJE in het programma Hart voor Muziek en de REGIOTAP OP STAP ( uitgezonden door diverse regionale televisiezenders) Dit succes samen met de zomerhit van 2007, Espresso Italiano, hebben er toe bijgedragen dat landelijk bekende platenmaatschappijen en labels interesse hebben getoond voor deze Drentse zangeres.

Na weken van overleg is gekozen dat de komende cd zal worden opgenomen in de Rooftop Studio te Holten en onder leiding zal staan van Edwin van Hoevelaak , bekend als producer/tekstschrijver van o.a. Nick & Simon, Jeroen van de Boom,Dennie Christian en Bonnie StClaire.

De nieuwe single van Janneke de Roo, welke verwacht mag worden na de zomer, zal door het Rooftop team speciaal voor Janneke de Roo worden geschreven en gearrangeerd en is een voorloper van het album.

Een album vol variatie en voor ieder wat wils waarover we u op dit moment niet meer kunnen vertellen dan de titel want die zal gaan luiden PUUR.

Meer informatie kunt u vinden op http://www.jannekederoo.nl of via http://www.jannekederoo.hyves.nl
<< Ga Terug