Nieuws van Bowe
21 05 2008

De zanger Bowe uit Frieland krijgt het steeds drukker en drukker in eigen land maar ook daar buiten.
Dit is geen wonder als je hoort wat voor bijzonder stem geluid deze fantastische zanger heeft.

Ook zet Bowe zich graag in voor goededoelen, zoals onlangs op de benefietavond voor de Vereniging Dierenambulance Groningen.
Het bijzondere van Bowe is dat Bowe een heel bijzonder iemand is die het belangrijk vindt om contact te hebben met zijn publiek en daarnaast de contacten onderhoudt met de radio- en internetstations die hem promoten.
Ook vindt Bowe het heel belangrijk dat al het gebeuren van hem, door de genen die hem omringen door niet te veel personen gebeurd.
Dit heeft er dan ook toe geresulteerd dat wij naast dat wij zijn management ook doen, ook zijn webmasters en fanclubleiders zijn.
Een taak die wij niet licht nemen, maar waarin wij ons zeer verantwoordelijk voelen omtrent het gene wat wij als taak op onze schouders genomen hebben.
Maar laten wij eerlijk zijn, het succes wat Bowe momenteel heeft verdiend hij en meer dan dat.
Vorig jaar is zijn schitterende nummer: Wereld vol oorlog uitgekomen, waarvan een fragment op zijn website: http://www.bowe.nl.tt te beluisteren is.
Mocht u nog niet beschikken over dit nummer en dit nummer wel graag toegemaild willen krijgen,laat het ons dan even weten.
Op dit moment zijn er belangrijke dingen gaande omtrent Bowe, waar wij helaas nog niets verder over bekend kunnen maken tot dat alles rond is.
Als alles rond is, kan het naar ons gevoel ook nooit lang meer duren voordat Bowe landelijk door gaat breken.
Zodra dit allemaal bekend is dat het door gaat, krijgt u hier van ons bericht over.
Bowe is een artiest die het zeer waardeerd dat zijn muziek bij vele radio en internetstations ten gehore wordt gebracht.
<< Ga Terug