Landelijke Zomerhit Roy Raymonds
30 05 2008

Roy Raymonds heeft een landelijke zomerhit in handen.

4 jaar geleden stapte de sympathieke zanger Roy Raymonds woonachtig in Hoogcruts in de wereld van het entertainment en met heel veel succes.
Hij kwam direct in het zeer populaire TROS programma: Een ster in 40 dagen.
Daaruit volgden weer TV optredens bij SBS6, RTL-boulevard, Paul de Leeuw, Man bijt hond en zelfs op de Rode Bank bij Jenssen.

Vele fans wist hij in een korte tijd om zich heen te verzamelen.
Hij is één brok energie die elke zaal verandert in een Arena!
Met zijn hits als "Ik heb een knalrooie rubberboot" , "Ga je met me mee" , "Sneeuwblind (die al 11 weken lang in de top 10 van de tros sterren.nl top 25 staat) en zijn nieuwe single "Zomer op het Plein" laat Roy de zaal bruisen.
Roy Raymonds laat na ieder optreden een onvergetelijke indruk achter.

Inmiddels is Roy met zijn enthousiaste en explosieve optredens een graag geziene gast op de vele gote podia's zoals de Amsterdamse Huishoudbeurs, diverse landelijke zomertoeren, het Mega piratenfestijn, TT assen enz. enz.

De inmiddels populaire volkszanger heeft nu zijn eigen sound gecreëerd.
Zijn nieuwe Single "Zomer op het plein" zal verrassend zijn voor het publiek en zijn vele fans.

De single wordt nu al zeer goed ontvangen bij de try-outs in het land en dat bleef in Hilversum niet ongemerkt.
Hij tekende afgelopen week een prachtig platencontract en werd meteen gecontracteerd door een groot landelijk management en boekingskantoor.
Afgelopen week werd hij meteen gefilmd door een cameraploeg van sbs6 en was hij uitvoerig te zien in het SBS 6 programma "de leukste 25".

Ook de Tros liet van zich horen en maakte Roy Artiest van de week en onderhandelen nu voor een datum voor hun muziekprogramma muziekfeest op het plein.
Verder heeft Roy al opnames gehad voor het nieuwe Tv programma "OranjeParty" in Etten-leur en is Roy met zijn nieuwe single al uitgenodigd voor de TV opnames van het succesvolle programma "Hart voor Muziek" wat 6 Juli opgenomen gaat worden.

Doordat Roy altijd op blote voeten optreed heeft hij in de media al meteen de bijnaam de blote voetenzanger van Nederland !!!
<< Ga Terug