Het Noordelijk Muziekfeest
24 03 2006

Een evenement van deze grootte is ongekend in het Noorden van ons land. Een spektakel van het hoogste niveau! Iets wat je nog nooit hebt meegemaakt... Een dag om niet te vergeten.

Radio 24/7 zal de hele dag in het teken staan van deze avond en 's avonds barst het feest los! Jij kunt via ons overdag meeleven met de mensen die het mogelijk maken om dit evenement voor jou neer te zetten!

Het Noordelijk Muziekfeest is een initiatief van Gerard Borgeld Producties, Regiomagazine/Week-in Week-uit, Promosound Nederland en Radio 24/7. Bij deze avond draait alles om u.

De host van deze avond zal u begeleiden in een unieke mix van artiesten, show en spektakel in een sprookjesachtige omgeving. De Spont zal vanaf 14 april 2006 beter bekend staan als de Muziekarena van Stadskanaal.

Deze avond treden o.a. op:

Kaarten kosten 10 euro per stuk en zijn vrij overdraagbaar. U kunt de kaarten zowel via internet bestellen evenals afhalen bij 1 van de 16 Gerard Borgeld Reizen kantoren. Kijk op www.hetnoordelijkmuziekfeest.nl voor de voorverkoopadressen en nog meer informatie!

De kaarten zijn inclusief parkeren en garderobe.

<< Ga Terug