Jannes "Als jij maar bij me bent"
20 10 2008

NIEUWE SINGLE JANNES HEET ‘ALS JIJ MAAR BIJ ME BENT’

Jannes zijn nieuwe single ‘Als jij maar bij me bent’ zal op 20 oktober in de winkels liggen.
De single bevat als B-kant de niet eerder uitgebrachte track ‘In ons kikkerlandje’.
Naast de gewone single verschijnt ‘Als jij maar bij me bent’ ook op vinyl.
De vinyl versie heeft als B-kant de vorige hitsingle ‘Ga dan’ en is zeer beperkt verkrijgbaar in een oplage van 1000 stuks, handgenummerd.

‘Als jij maar bij me bent’ is afkomstig van het in september verschenen album ‘Meer dan een vriend’, dat sinds de release hoog in de Album Top 100 staat.
De single is een must-have voor de fans om deze toegevoegd kan worden aan de digipak van ‘Ga dan’, waarin ruimte is voor de drie singles van dit album.

‘Meer dan een vriend’ is het al weer achtste studioalbum van de sympathieke Drentse volkszanger, die inmiddels gerekend kan worden tot één van de grootheden van het Nederlandse lied.
De titel van het album is opgedragen aan Dick Oosting, Jannes’ manager die begin juni overleed.
Oosting was Jannes manager, zakenwaarnemer en vooral beste vriend en stond vanaf het prille begin van Jannes zijn carrière aan zijn zijde stond.
De klap kwam onverwachts en keihard aan en de zanger staakte alle promotionele werkzaamheden rondom de hitsingle ‘Ga dan’ om het verlies te verwerken.
Samen met zijn vaste producers Emile Hartkamp en Norus Padidar werkte Jannes aan een emotioneel eerbetoon dat de titel ‘Meer dan ’n vriend’ heeft meegekregen.

Maar Jannes zou Jannes niet zijn als hij niet weer vol hernieuwde kracht aan de slag is.
Zijn agenda staat vol met optredens, hij is met grote regelmaat te zien en te horen op radio en TV en ook in de bladen en kranten doet Jannes zijn verhaal volop!
Jannes is er helemaal klaar voor om van ‘Als jij maar bij me bent’ een kneiter van een hit te maken!

Meer Jannes informatie tref je aan op www.jannesonline.nl
<< Ga Terug