Bertus staigerpaip tart het noodlot
8 02 2009

ZUNDERT 2 Februari 2009.

PERSBERICHT !!

BERTUS STAIGERPAIP TART HET NOODLOT OM HUN NIEUWE SINGLE OP VRIJDAG DE 13e FEBRUARI UIT TE BRENGEN !!!!

Bertus Staigerpaip terug op steigerplanken!
Bertus Staigerpaip is terug op de steigerplanken! Na het grote succes van de jaren 80 met hits als "Had ik maar een vak geleerd", "Ik zat effe niet op te letten" en "Wij zijn de jongens van den bouw" is het de laatste jaren betrekkelijk rustig rond de band.
In 2007 stemden luisteraars van RADIONL de klassieker "Wij zijn de jongens van de bouw" in de Hollandse 100 van RADIONL.
De positie in de Hollandse 100 brengt heel wat teweeg, de plaat wordt steeds vaker aangevraagd op RADIONL. In 2008 resulteerde dit in optredens voor de RADIONL en TVORANJE zomertoer en werd Bertus Staigerpaip het typetje in commercials voor RADIONL adverteerder Gereedschappelijk.nl

In 2009 ontstaat er een complete Staigerpaip revival met het uitkomen van een nieuwe versie van "Wij zijn de jongens van den bouw"(renovatie-uitvoering 2009) Later dit jaar verschijnt er waarschijnlijk een complete cd met hierop ook een aantal nieuwe nummers.
Het succes wordt onderstreept door in het RADIONL programma BELNL een spel item te starten waar bouwvakkers van Nederland, een echte "wij zijn de jongens van den bouw" overall kunnen winnen die beschikbaar gesteld wordt door Team Work Promo. Gereedschappleijk.nl levert dagelijks een zogenaamde vrijdagmiddaghamer. Het pakket wordt compleet gemaakt met de cd single van Bertus Staigerpaip.

Verder zal er een grootste promotie campagne worden gevoerd om deze bouwvakkerhit, die ruim 17 jaar geleden in de top 40 stond, opnieuw op alle radio en tv stations voorbij te laten komen, nu in de 2009 uitvoering.

De produktie van deze 2009 uitvoering is gedaan door John Sonneveld, de vaste producer van o.a. Anouk en Golden Earing, de opname werden gemaakt in de (wereld)bekende Wisseloord studio's te Hilversum.
Inderdaad kosten nog moeite werden gespaard om van deze nieuwe uitvoering een knaller te maken!

Vanaf Vrijdag 13 Februari in de winkels en op de radio :
Bertus Staigerpaip "Wij zijn de jongens van den bouw" Renovatie-uitvoering 2009. (VNC.SCD.1479)

<< Ga Terug