Multipop Ermelo
18 02 2009

Multipop Ermelo 2009 maakt eerste namen bekend.

Het Multipop festival wordt ook in 2009 weer gehouden in Ermelo. Op donderdag 18 juni en vrijdag 19 juni staat de grote Multipop feesttent ook dit jaar weer in Horst. Wederom is de organisatie erin geslaagd een keur van Nederlandse topartiesten naar Ermelo te halen.

Tim, Eclipse, Johan, Egbert Dijkhuizen, Frans Duijts, Marissa & Danita en Wolter Kroes zijn vastgelegd voor de donderdag. Danny Nicolai, Lesley Williams, Koos Alberts en Jannes staan vrijdag op het festival. Het programma is nog niet compleet. De komende weken volgen nog enkele grote namen.

De organisatie denkt met deze artiesten al een zeer aansprekend programma aan te kunnen bieden. Veel nieuw talent maar ook artiesten die al veel hits hebben gescoord. De Ermelosche zanger Egbert Dijkhuizen stond al vaker op Multipop. Lesley Wiliams geniet landelijke bekendheid als Hazes imitator. Marissa vertegenwoordigde Nederland op het Junior Eurovisie Songfestival en treedt nu op samen met haar zusje Danita. Frans Duijts was onlangs nog te zien in De Wereld Draait Door waar hij een waardige opvolger van Andre Hazes werd genoemd. Inmiddels staat hij in de hitparade met zijn single Lieveling.

De internet voorverkoop zal starten via www.multipop.nl op1 maart. Vanaf 1 april zijn de kaarten verkrijgbaar op de bekende voorverkoopadressen. Er zijn dagkaarten verkrijgbaar maar ook een passe-partout voor beide avonden.

Het Mega Piraten Festijn besloot onlangs jongeren onder de 16 jaar niet toe te laten vanwege de alcohol verkoop. Op Multipop is iedereen welkom maar aan jongeren onder de 16 wordt geen alcohol geschonken. Bij twijfel wordt om een legitimatie gevraagd.

Medeorganisator Bert Onderweegs is blij dat Multipop 2009 weer wordt gehouden. Het programma is prima en wordt zeker nog beter wanneer de laatste artiesten zijn toegevoegd. Multipop wordt gewoon weer twee dagen feest in Ermelo.
<< Ga Terug