5 jarig Jubileum !!!
31 10 2012

5 Jaar RADIO24/7 bij Dj Annemiek en Nico.

In november 2007 heeft Dj Annemiek Radio247.nl overgenomen.

Na een heel zware periode waarin zij niet gespaard is gebleven voor tegenvallers en teleurstellingen zowel bij de radio als prive, heeft zij een heel mooie webradio opgebouwd met een fantastisch team van Dj's.

Radio247.nl is dus een al langere tijd bestaand station met zoals gewoonlijk zijn ups en downs.
Dj Annemiek heeft er echter een mooie bekendheid aan kunnen geven bij zowel luisteraars, artiesten, promotors, uitgevers en maatschappijen.

Een Radio station "runnen" is echter iets wat heel veel tijd en energie kost, hierdoor heeft Annemiek helaas moeten besluiten om voor haar gezondheid te kiezen en een stapje terug te doen als Dj.
Dit wordt gelukkig mogelijk gemaakt door de hulp van het gehele team aan mensen om haar heen, zoals de Dj's, Promotie hulp en de Webmaster.

Het team kan uiteraard nog steeds versterkt worden met nieuwe Dj's, voel jij je geroepen daartoe (ervaring is geen pre) stuur dan een E-Mail naar info@radio247.nl indien mogelijk met een stem-demo en wij zullen contact met je opnemen.

Uiteraard gaan wij door met dit mooie radio station en zullen blijven proberen de artiesten te promoten op de manier zoals een ieder inmiddels van ons gewent is.

<< Ga Terug