Ook Nederpop?
13 07 2006

Radio 24/7 profileert zich als professioneel Nederlandstalig radiostation (nog alleen via internet), dat dagelijks bezig is met het opzoeken van nieuwe muziek. Nieuwe muziek van eigen bodem! Achter het behang gebeuren veel dingen waar jij niets van mee krijgt. Wij hebben onder andere bedacht dat wij ons niet alleen gaan concentreren op het Nederlandse volksmuziek waar Frans Bauer, Marianne Weber en Jan Smit onder vallen, maar willen voor een breder publiek gaan uitzenden!

Wat er ook gebeurd, van het Nederlandstalige lied zullen we niet afwijken! Maar wat nu nog niet gebeurd is het uitzenden van Nederpop. Wij hebben vergaderd en zijn tot de conclusie gekomen dat wij niet alleen maar het volksmuziek gaan vertegenwoordigen maar ook de Nederpop muziek, zoals Marco Borsato, Acda en de Munnik en Van Dikhout.

Maar voordat we deze muziek gaan opnemen in ons systeem willen wij eerst jullie mening weten en meten! Breng daarom jouw stem uit... Klik op de onderstaande banner om jouw stem uit te brengen!

<< Ga Terug