Streamsponsor gezocht
13 07 2006

De laatste maand hebben wij enorme vooruitgangen geboekt en zijn daarmee heel veel extra kosten gemoeid. Door de plaatsing op www.nederland.fm, waar we overigens heel blij mee zijn, is de toename van luisteraars explosief gestegen!

De website krijgt dagelijks 4x zoveel bezoekers en de stream trekt wel 5x zoveel luisteraars! Dit is natuurlijk altijd de bedoeling geweest, maar niet verwacht dat het zo zou toenemen. Door deze enorme aantallen zijn er een aantal dingen enorm hoog gaan oplopen. Daarom zijn wij op zoek naar sponsors!

Er is 1 maar...
Wij hanteren het motto "geen irritante reclames", dus is een sponsor vinden erg lastig. Toch gaan wij het proberen! Wij zijn op zoek naar een bedrijf dat bereid is om ons te ondersteunen, een bedrijf dat zich in wil zetten voor het Nederlanse lied!

We hebben heel veel mogelijkheden om de sponsoring ook daadkrachtig te maken. Heeft u dat bedrijf dat wij zoeken en wilt u ons graag ondersteunen? Stuur dan een e-mail naar reclame@radio247.nl. Wij vertellen u dan graag wat er tegenover staat en dit is zeker de moeite waard!
<< Ga Terug