De InternetTop20 vernieuwd
26 08 2006

Het heeft even geduurd, maar de software voor onze top20 is eindelijk vernieuwd! Met de oude software ging genoeg mis en daardoor hebben wij besloten er niet zoveel aandacht aan te schenken... Nu is dit probleem verholpen en werkt de stemlijst volledig naar behoren!

Wel zijn alle voorgaande stemmen verdwenen en beginnen we weer van begin af aan. Maar nu zal de InternetTop20 ook vaker worden uitgezonden. De eerste uitzending zal plaatsvinden op Zaterdag 2 september vanaf 16:00. Tijdens deze uitzending is het niet mogelijk om verzoekjes aan te vragen! Wel is er tijd voor inbreng door jouw tipplaat of beter gezegd, jouw favoriet door te geven via muziek@radio247.nl. Deze plaat wordt dan opgenomen in onze tipparade en maakt zo kans op een notering in onze InternetTop20.

Inloggen
Voordat je gebruik kunt maken van onze stemlijst moet je je eenmalig registreren om veelvoudig stemmen tegen te gaan. Kijk voor meer informatie onder "Interactief" en kies daar "De InternetTop20". Je komt dan op de stemlijst terecht en daar wordt je ook doorgelinkt naar een pagina met meer uitleg over onze top20.

Succes met stemmen! En tot a.s. zaterdag om 16:00.

<< Ga Terug