Stream bommetje vol!
2 09 2006

De laatste tijd gaat het hard! Er komen veel nieuwe vaste luisteraars bij, waar we natuurlijk erg blij mee zijn. Dit heeft wel tot gevolg dat onze stream overvol raakt.

Onze stream die gehost wordt bij IC Hosting kan een bepaald aantal luisteraars aan, het aantal dat wij afnemen. Dit aantal is in juni, tijdens de plaatsing op www.nederland.fm al verhoogd maar het ziet er naar uit dat dit binnenkort weer omhoog moet! Dit natuurlijk ter voldoening van ons. Echter gaan met deze verhogingen wel veel kosten gemoeid en we zijn daarom opzoek...

Streamsponsor gezocht
We zijn opzoek naar een bedrijf dat ons wil ondersteunen, dit kan door onze stream (volledig) te vergoeden! Zoals bekend draaien wij onder onze dagelijkse programmering geen reclameblokken en dat willen we graag zo lang mogelijk volhouden. Wel is er een andere manier om deze sponsoring ook rendabel te maken, zelfs 1 die beter is dan "gewone" reclame!

Neem voor uitgebreide informatie contact op met reclame@radio247.nl. We leggen u graag uit wat de mogelijkheden zijn, en deze zijn het waard!
<< Ga Terug