SPONSORS GEZOCHT
6 10 2006

Het is al enige tijd bekend; Radio 24/7 is internets snelst groeiende station van Nederland. Elke dag weer stemmen honderden mensen af op het station met uitsluitend nederlandstalige muziek. Echter zullen er een aantal dingen moeten gaan vernieuwen om te kunnen blijven bestaan!

Geen enkel station kan er zonder; zonder sponsors!
Ook wij doen bij deze een oproep aan zakelijk Nederland om dit station nog groter te maken dan het al is. Heeft u interesse of wenst u informatie? Neem dan vrijblijvend contact op met reclame@radio247.nl.

Sinds de plaatsing op Nederland.fm gaat het erg hard, naar alle tevredenheid van ons uiteraard, maar dit gaat vaak ten koste van onze luisteraars. Het is namelijk zo dat wij een stream hebben waar jullie op afstemmen. Deze stream kan een maximaal aantal luisteraars tegelijk aan. Daar waar dit maximum begin dit jaar op 20 stond staat hij nu op 150. Maar ook dit maximum is alweer veel te weinig.

Gemiddeld 3500 mensen klikken elke dag ons logo aan via Nederland.fm en dan is onze eigen site nog niet mee geteld. Dit betekent dus dat heel veel mensen niet naar de gezellige muziek kunnen luisteren! We willen groter en moeten groter maar zonder sponsors zal dit nog zeker even duren...

Dus bedrijven in Nederland... Gaat uw hart ook uit naar (uitsluitend) Nederlandse muziek? Overweeg dan eens de reclame opties bij Radio 24/7!

<< Ga Terug