Arne Jansen begraven
28 12 2007

Zanger Arne Jansen wordt zaterdag begraven in zijn geboortedorp Gendringen. Dat staat in de rouwadvertentie die zijn vrouw en kinderen woensdag plaatsten in De Telegraaf.

Om 11.00 uur begint de openbare eucharistieviering in de St. Martinuskerk in het dorp in de Achterhoek. Vrijdag vindt er om 19.00 uur een avondwake plaats in dezelfde kerk.


Arne Jansen pleegde maandag zelfmoord. De zanger, bekend van zijn hit 'Meisjes met rode haren' en van 'Zeven brieven', dat later door Frans Bauer en Marianne Weber werd gecoverd, is 56 jaar geworden.

In de krant staan ook nog een rouwadvertentie van de organisatie van het Mega Piraten Festijn, waar Jansen regelmatig optrad, en twee advertenties van zijn management Lukassen Produkties. Verder is er een namens de medewerkers en een namens de andere artiesten die door het bureau vertegenwoordigd worden, onder wie Koos Alberts, Grad Damen, Corry Konings en Jan Keizer. Zangeres Marianne Weber en Bonnie St. Claire plaatsten ieder zelf ook nog een advertentie voor hun overleden collega.

<< Ga Terug